Katkarapu-melonisalaatti

Ainekset

 1/2 kerää jäävuorisalaatti
1 kerä tammenlehtisalaattia tai tavallista lehtisalaattia
1 tuore kurkku
4-5 kevätsipulin vartta
1/2-1 hunajamelonia
200-300 g kuorittuja katkarapuja
1/2 tl sitruunapippuria

Ohje

 Huuhtele kasvikset. Suikaloi jäävuorisalaatti, irrottele lehtisalaatin lehdet. Suikaloi kurkku, silppua kevätsipulit, suikaloi tai kuutioi hunajameloni. Levitä jäävuorisalaatti pediksi tarjoiluvadin pohjalle. Asettele lehtisalaatin lehdet vadin reunoille. Muodostele kehät kurkku-kevätsipulisuikaleista ja melonikuutioista. Kaada keskelle katkaravut. Sirota ainesten pinnalle sitruunapippuria. Peitä vati kelmulla ja säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa salaatin lisänä Hedelmäistä salaatinkastiketta.

 


Kommentit