Täytetyt Tampicon tacot

Ainekset

 10 hengelle

Tacot:

0,25 kg maissijauhoja

0,25 kg vehnäjauhoja

0,5- 1 l maitoa

1 kpl kananmunaa

0,5 l öljyä

Curry, suolaa

Täyte 1:

2 kg FELIX pyttipannua

0,25 kg FELIX chilikastiketta

0,15 kg FELIX salsakastiketta

0,5 kg kermaa

Täyte 2:

1 kg jauhelihaa

Suolaa

chilijauhetta

0,50 kg kaalia raastettuna

0,50 kg tomaattia kuutioituna

0,30 kg sipulia

Ohje

 Sekoita jauhot. Lisää maito ( kunnes taikina on lettutaikinan paksuista ). Lisää muna. Mausta voimakkaasti currylla. Paista kuten tavallisetkin letut.

Täyte 1: Paista pyttipannu ja chilikastike pannulla. Lisää kerma ja hauduta. Nosta pyttipannu maissiletuille, mausta salsalla. Lisäkkeenä; jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia, chilimajoneesia = FELIXkruunumajoneesia + FELIXchilikastiketta.

Täyte 2: Paista jauheliha. Mausta suolalla ja chilillä. Täytä maissiletut valmiiksi, lihalla, kaalilla, tomaatilla, sipulilla ja chilimajoneesilla maustaen tai laita kaikki tarjolle erikseen. Lisäkkeenä voit tarjota FELIX coctail-kurkkuja, salsaa ja paprikasuikaleita.

 


Kommentit