Punaiset kebakot

Ainekset

 350 g kinkkujauhelihaa
¾ dl korppujauhetta
1 dl vettä tai ruokakermaa
1 pieni sipuli
2-3 etikkapunajuurta
1 kananmuna
1 tl suolaa
2 maustemittaa valkopippuria

Ohje

 Sekoita suuressa kulhossa korppujauhot, neste ja turvota vähän aikaa. Kuori ja hienonna sipuli, hauduta sipulia hetki pannulla tai mikroaaltouunissa. Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi. Lisää kulhoon kaikki ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile taikinasta noin kymmenen pötköä ja paista pannulla miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi joka puolelta. Laita jokaiseen pötköön puinen grillitikku. Tarjoa punaiset kebabit riisin tai perunoiden ja jogurtti-omenakastikkeen kanssa.

 


Kommentit