Paahtopaistikääröt

Ainekset

 20 viipaletta paahtopaistia

Täyte:
3 dl majoneesia
150 g ranskankermaa
1 tl paprikajauhetta
3/4 tl yrttisuolaa
mustapippuria myllystä
2-3 happoista omenaa
1/2 juuriselleriä
1 iso sipuli
200 g pakasteherneitä
200 g säilykemaissia

Tarjoiluun: frisee-salaattia

Ohje

 Kypsennä itse murea paahtopaisti tai osta hyvin varustetusta lihakaupasta viipaloitua paahtopaistia. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja mausteet. Raasta selleri ja omenat karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli. Lisää kastikkeeseen omena- ja selleriraasteet, herneet, maissi sekä hienonnettu sipuli. Levitä paahtopaistiviipaleet työlaudalle. Annostele 1-2 ruokalusikallista täytettä viipaleille. Kietaise kääröksi ja lado vadille vieriviereen. Peitä kääröt kelmulla ja säilytä viileässä tarjoiluhetkeen saakka. Varusta tarjoiluvadille salaattipeti ja nostele kääröt salaatin päälle.

 


Kommentit