Kiinattaren kesäpannu

Ainekset

 500 g possun ulkofilettä

Marinointiin:
½ dl soijaöljyä
½ dl soijakastiketta
2-3 rkl sherryä tai madeiraa
ripaus chilijauhetta tai loraus chilikastiketta

Pannuun erimerkiksi:
6-8 porkkanaa
2-3 sipulia
6-7 sellerin vartta
iso, vihreä paprika
iso, punainen paprika
1-2 del kanalientä

Ohje

 Suikaloi possunliha ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi.

Sekoita marinaadiainekset ja suikaloitu liha. Anna muhia muutamia
tunteja.

Suikaloi kasvikset.

Kuumenna muurinpohjassa loraus öljyä ja lisää lihat. Kypsennä
lihat 2-3 min. koko ajan sekoittaen.

Siirrä lihat pannun laidalle ja lorauta pannuun tilkka öljyä.

Lisää kuumaan öljyyn kasvikset ja kypsennä niitä muutama minuutti
koko ajan sekoittaen.

Yhdistä kasviksiin lihat ja sekoita joukkoon marinointiliemen
tähteet ja kanaliemi. Maistele. Lisää soijakastiketta ja chiliä,
jos tahdot.

Tarjoa keitetyn riisin kera.

 


Kommentit