Jänistä pippurikastikkeessa

Ainekset

 1 perattu jänis
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
2 sipulia
125 g verimakkaraa
5 rkl öljyä
12 kokonaista valkopippuria
1.25 dl punaviiniä
1 rkl jauhoja

Ohje

 Irrota jäniksestä luut ja riko ne. Luita keitetään vedessä pari tuntia.

Liha leikataan pieniksi paloiksi ja maustetaan suolalla, paprikalla ja pippurilla. Sipulit leikataan siivuiksi.

Leikkaa kuorittu verimakkara kuutioiksi.
Kuumenna rasva padassa, ja laita sekaan liha, pippurit, sipulit ja verimakkara. Ruskista 10 minuuttia ja kaada viini sekaan.

Lisää myös 1.25 dl luiden keitinlientä.

Suurusta jauhoilla. Hauduta 35 – 40 minuuttia.

 


Kommentit