Simsalabim kakku

Ainekset

 Pohja:
3dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 ½ dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl beneviva kaurajuomaa
3/4 dl juoksevaa margariinia

Täyte:
vadelma/mansikka hilloa
2-3 banaania
1 prk beneviva Vanilla -vaniljakastiketta

Päälle:
1 prk beneviva vanilla-vaniljakastiketta

Koristeluun:
Viinirypäleitä
säilykemandariineja
mantelilastuja

Ohje

 Voitele juoksevalla margariinilla tasapohjainen kakkuvuoka ja leivitä korppujauhoilla.
Sekoita kakkupohjan kuivat aineet keskenään. Lisää kaurajuoma ja juokseva margariini, sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan japaista 175 asteessa uunin alatasossa 25-30 minuuttia.
Halkaise jäähtynyt kakku kolmeen osaan varovasti (kakku on hauras). Kostuta kakkulevyt mehulla. (esim.omenamehulla) Levitä väleihin hilloa, banaaniviipaleita ja ohut kerros vaniljakastiketta sellaisenaan.
Levitä kakun päälle ja reunoille vaniljakastiketta sellaisenaan. Koristele kakku viinirypäleillä, hyvin valutetuilla mandariineilla ja reuna mantelilastuilla.
Anna jäähtyä hetken jääkaapissa ja tarjoile.

 


Kommentit