Choko cappuccino hedelmätorttu

Ainekset

 Pohja:
3 Pirkka Omega munaa
1 dl sokeria
3/4 dl Pirkka vehnäjauhoja
1 ps (23g) Pirkka Choko Cappuccino jauhetta
1/2 tl Pirkka leivinjauhetta

Kostutus:
3/4 dl Diva ananastölkin mehua

Täyte:
1 prk (2 dl) Pirkka vispikermaa
1 ps (23g) Pirkka Choko Cappuccino jauhetta
1 prk (250g) maitorahkaa
2 rkl sokeria
1 tl Pirkka vanilliinisokeria

Pinnalle:
1 tlk (410g) Diva päärynänpuolikkaita sokeriliemessä
1 tlk (312g) Diva mandariinilohkoja sokeriliemessä
1 tlk (227g) Diva ananasrenkaita ananasmehussa
2 kiiviä
1 tlk (160g) Diva kirsikoita

Ohje

 Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhoseos muna-sokeri-vaahtoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun piiras- tai torttuvuokaan ( 27 cm). Paista 200 asteessa n. 10 min. Kumoa hieman jäähtyneenä. Kostuta pohja ananasmehulla. Kaada kerma ja Choko Cappuccino jauhe kulhoon. Vatkaa vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sokeri ja vanilliinisokeri. Levitä täyte pohjalle niin, että täyte jää keskeltä kohoavaksi pyöreäksi kummuksi. Valuta säilykehedelmät huolellisesti siivilässä. Nosta hedelmät talouspaperin päälle ja anna kuivahtaa hetki. Leikkaa päärynät viipaleiksi ja ananasrenkaat neljään osaan. Kuori kiivit. Viipaloi osa kiiveistä ja leikkaa osa lohkoiksi. Koristele pinta hedelmillä. Anna kostua viileässä noin tunti ennen tarjoamista.

 


Kommentit