Valkoviinikalkkuna

Ainekset

 (2 annosta)
100 g pekonia hienonnettuna
1 rs (240 g / 2 kpl) kalkkunan- tai kananpojan fileepihvejä naturel
suolaa, rouhittua valkopippuria
1,5 dl siideriä tai valkoviiniä
suolaa, rouhittua viher- tai mustapippuria
1 dl kermaa
2 rkl ruohosipuli silppua

Ohje

 Ruskista pekonikuutiot pannussa. Lisää pihvit ja ruskista ne molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Lisää siideri ja kerma pannuun: Keitä 3-4 minuuttia. Nosta pihvit lautaselle, pidä lämpimänä ja keitä liemi kokoon kastikkeeksi. Mausta kastike ruohosipulisilpulla, suolalla ja pippurilla. Laita pihvit lämpimille lautasille ja valuta kastike päälle. Tarjoa höyrytettyjen vihreiden kasvisten kanssa.

 


Kommentit