Tom Kha Gai

Ainekset

 4 dl Kanalientä
2 prk Kookosmaitoa
250 g Kananpojan rintapalaa
pieni pala Inkivääriä
pieni pala Galangal-juurta
1 kpl Sitrusruohon varsi
5 kpl Limen lehtiä
3 rkl Kalakastiketta
3 rkl Lime-hedelmän mehua
1 rkl Sokeria
1 dl Herkkusieniä viipaleina
1 kpl Chilipaprika (punainen)

Ohje

 Paloittele kananrinnat pieniksi paloiksi. Kiehauta kanaliemi, johon lisätään kanapalat, paloiteltu inkivääri, paloiteltu sitruunaruoho, limen lehdet, mehu, sokeri ja sienet.

Kiehauta kunnes kanapalat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito ja kalakastike. Koristele keitto paloitellulla punaisella chilillä (poista siemenet, jos et halua keitoista tulista).

 


Kommentit