Kalkkunapannu

Ainekset

 (4 annosta)
n. 280 g marinoituja kalkkunasuikaleita

1 sipuli

punainen paprika

1 rkl ruokaöljyä

valkosipulirouhetta, chilirouhetta, pippuria, oreganoa

1-2 dl salsakastiketta

1 ps (200 g) papupaloja

1 dl kuohukermaa

Ohje

 Ruskista kalkkunasuikaleet. Kuori ja pilko sipuli, halkaise paprika, poista siemenet ja suikaloi puolikkaat. Ruskista sipuli- ja paprikapalat. Laita ruskistetut ainekset kattilaan, lisää valkosipulirouhe, mausteet, salsakastike ja papupalat. Hauduta 5 minuuttia kannella peitettynä. Lisää ruokakerma sekä tarvittaessa suolaa ja jatka hauduttamista ilman kantta kunnes kerma on sakeutunut kastikkeeksi. Tarjoa suikalepannu riisin tai pastan kanssa. Vinkki! Vaihtele kasviksia makusi mukaan!

 


Kommentit