Fajitas

Ainekset

 4 annosta

1 pak (8 kpl) vehnätortilloja

Täyte:

400 g marinoituja broilerisuikaleita

1 – 2 rkl Valio voita

1 – 2 tl chilimausteseosta

2 valkosipulin kynttä

1 iso salaattisipuli

muutamia säilöttyjä chilejä

1 pak McCadam Pepper Jack -juustoa

1 pieni jäävuorisalaattikerä

4 kypsää tomaattia

1 ps pakastemaissia

1 tlk meksikolaissalsaa

1 prk Valio Kermaviiliä

Ohje

 Ruskista broilerisuikaleet voissa. Mausta chilimausteseoksella ja valkosipulilla. Hauduta kypsäksi kannen alla. Mausta tarvittaessa suolalla. Jäähdytä. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi, raasta juusto karkeaksi raasteeksi, suikaloi tai revi salaatti, lohko tomaatit ja sulata maissi. Asettele ainekset ryhmittäin isolle vadille. Kaada salsa ja kermaviilikastike tarjolle pieniin kulhoihin. Tarjoa lämmitettyjen tortillojen kanssa.

 


Kommentit