Broileria vihanneshöystön kanssa

Ainekset

 3 kpl marinoitua boilerin rintafileepihviä tai koipireisipalaa
Vihanneshöystö:
1-2 sipulia
1 vihreä ja keltainen paprika
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
4 tomaattia
2-3 rkl fetajuustokuutioiden öljymarinadia
1/2 tl musta- tai sitruunapippuria
1 valkosipulin kynsi
2-3 rkl tuoretta mausteyrttiä hienonnettuna esim. basilikaa, kirveliä tai timjamia tai 1-2 tl kuivattua,
1 prk (200 g) fetajuustokuutioita öljymarinadissa
mustia oliiveja
(suolaa).

Ohje

 Kuori ja paloittele sipulit. Poista paprikoista siemenkodat ja paloittele malto. Paloittele myös munakoiso ja kesäkurpitsa. Lohko tomaatit. Kuumenna öljymarinadi paistokasarissa ja kiehauta siinä sipulit ja hienonnettu valkosipuli. Lisää paloitellut paprikat, munakoiso ja kesäkurpitsa. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat kypsiä.

Lisää lohkotut tomaatit ja hienonnetut mausteyrtit. Mausta sitruunapippurilla. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi valutetut fetajuustokuutiot ja mustat oliivit. Kuumenna ja tarkista maku. Lisää ripaus suolaa tarvittaessa. Kypsennä broileripalat pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa vihanneshöystö broilerin lisäkkeenä salaatin ja patongin kanssa.

 


Kommentit