Savulohipyttipannu

Ainekset

 1 hienonnettu punasipuli

1 kypsä kuutioitu punajuuri

1 kypsä kuutioitu keltajuuri (tai kiinteä peruna)

1 kypsä kuutioitu porkkana

noin 50 g voita

200 g kylmäsavulohta

suolaa ja pippuria

1/2 dl hienonnettua tilliä

4 kpl munankeltuaisia

Ohje

 Paista kuutioidut kypsät juurekset ja sipuli erikseen voissa. Punajuuri menettää nopeasti värinsä, joten paista se nopeasti kuumalla pannulla.

Pidä juurekset kuumina erillään.

Leikkaa kylmäsavulohi viipaleiksi tai kuutioiksi ja paista ne nopeasti kuumalla pannulla ja lisää lämpimät juurekset sekaan.

Sekoita ja lisää mausteet ja hienonnettu tilli.

Nostele valmis pyttipannu lautasille ja valuta keltuaiset varovasti annosten päälle.

 


Kommentit