Merenherkkupizza

Ainekset

 200 g katkarapuja kuorittuna
1 prk (n. 250 g) säilykesimpukoita
75 g aurinkokuivattuja tomaatteja (öljyssä)
25 g voita tai margariinia
300 g pinaatinlehtiä
Suolaa, pippuria
2 kpl valmista pizzapohjaa (halkaisija n. 23 cm)
200 g Pizzajuustoraastetta

Ohje

 Valuta katkaravut ja simpukat siivilässä, huuhtele ja hienonna tomaatit. Ruskista voi kevyesti paistinpannulla, lisää pinaatinlehdet ja kypsennä kunnes neste on haihtunut (min. 3 minuuttia). Siirrä pannu pois liedeltä ja lisää tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle pinaatti-tomaattiseos, lisää katkaravut ja simpukat. Ripottele pinnalle Pizzajuustoraaste ja paista pizzat uunin keskiosassa 225 C:ssa noin 15 minuuttia.

 


Kommentit