Hummeria ja kasvismosaiikki

Ainekset

 3 kookasta pakastehummeria
3 dl vettä
2 dl valkoviiniä
tilkka hummeri-tai kalafondia

Kasvismosaiikkiin:
2 porkkanaa
pala juuriselleriä
1 kesäkurpitsa
3 kiinteää tomaattia
purjo tai nippu kevätsipulia
kourallinen vihreitä papuja
ruukullinen tuoretta kirveliä
2 rkl voita
1 dl vettä

Ohje

 Sulata jäiset hummerit jääkaapissa pakkauksissaan. Ne sulavat kohmeisiksi reilussa vuorokaudessa. Irrota pyrstöt ja sakset. Avaa pyrstöpanssarit vatsapuolelta keittiösaksilla. Irrota liha kokonaisena ja poista suoli. Murskaa sakset pähkinäsaksilla ja irrota saksien lihat kokonaisina, poista ruodot” lihasta. Poista vartalosta hummerin sisälmykset

 


Kommentit