Etanat valkosipulikuorrutuksella

Ainekset

 noin 48 suolaveteen säilöttyä etanaa

Etanavoi:

250 g voita

1 salottisipuli

vähän persiljaa

2 valkosipulin kynttä

suolaa, pippuria

Ohje

 Jos löydät, osta sellainen etanapakkaus, jossa ovat kotilot erikseen mukana. Pese kotilot varmuuden vuoksi. Jos sinulla on etanapannu, käytä sitä.

Valmista etanavoi. Hienonna sipuli ja persilja, murskaa valkosipuli ja sekoita nämä ainekset voihin. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Laita jokaiseen kuoreen ensin nokare voita, sitten etana ja lopuksi vielä nokare voita. Asettele täytetyt kuoret uunipannuun karkean suolan päälle. Kuumenna 250-asteisessa uunissa niin pitkään (5-10 minuuttia), että voi alkaa kuplia.

Tarjoile valkoisen leivän ja kuivahkon valkoviinin kanssa. Annoksesta tulee neljälle herkuttelijalle.

 


Kommentit