Raparperipannari

Ainekset

 (6 annosta)
4 kananmunaa
5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoa
½ tl suolaa
1 dl fariinisokeria
tl vaniljasokeria
1 rkl öljyä

Lisäksi:
n. ½ l raparperin varsia pilkottuna
8 dl vettä
½ dl fariinisokeria
1 sitruunan mehu

Ohje

 Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Valuta pois ylimääräinen neste ja lisää raparperit sitten pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.

 


Kommentit