Jauheliha, millaista mihinkin tarkoitukseen

Mitä jauhelihaa tulisi käyttää mihinkin käyttötarkoitukseen.

Sika-nauta:
(yli ½ sikaa, rasvaa enintään 30% )
-Jauhelihakastike
-Makaroonilaatikko
-Kasvispitoiset padat

Nauta-sika:
(yli ½ nautaa, rasvaa enintään 30% )
-Lihapullat
-Mureke
-Makaroonilaatikko
-Pataruoat
-Kaalikääryleet
-Perinteinen jauheliha kastike

Nautajauheliha:
(Etupäässä naudan etuosan ja kyljen lihaksia, rasvaa enintään 20%, tunnettiin aiemmin ”tavallisena jauhelihana”)
-Keitot
-Pizza
-Grillattavat pihvit
-Hampurilaispihvit

Paistijauheliha:
(naudan ulko-,kulma-,sisä tai paahtopaistia, rasvaa alle 7% )
-Täytetyt kääryleet
-Tartarpihvit
-Frikadellit
-Pataruoat
(Myös muihin perusruokiin, jos arvostaa vähärasvaisuutta enemmän kuin makua)