Tomaatti-nuudelisalaatti

Ainekset

 1 pakkaus nuudeleita tai vermiselliä
1 pussi juustokuutioita
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 dl oliiveja viipaleina
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 dl paahdettua manteli- tai pähkinärouhetta

Kastike:
1 prk (200 g) Valio ruokajogurttia
1/2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulin kynsi
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1/2 dl persiljaa hienonnettuna

Ohje

 Keitä nuudelit vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä. Yhdistä nuudelit, juusto, puolitetut tomaatit ja oliivit keskenään. Irrota basilikan lehdet varsista ja sekoita kevyesti joukkoon. Sekoita paahdettu manteli osittain joukkoon ja ripottele loput salaatin pinnalle. Yhdistä kastikkeen aineet monitoimikoneen kulhossa tai sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarjoa kastike salaatin kanssa tai kaada halutessasi salaatin joukkoon.

 


Kommentit