Papusalaatti 2

Ainekset

 500 g kuivattuja valkoisia papuja
vettä
1 sipuli
1 nippu persiljaa
8 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
1-2 kovaksi keitettyä kananmunaa

Ohje

 Liota papuja yön yli runsaassa, kylmässä vedessä. Huuhdo ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja jätä pavut jäähtymään. Hienonna sipuli ja silppua persilja. Sekoita sipuli- ja persiljasilppu papujen joukkoon. Sekoita keskenään öljy ja viinietikka. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla. Ravista ja kaada salaatille. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla tai kananmunasilpulla. Tarjoa paistetun tai grillatun kalan lisäkkeenä tai itsenäisenä ruokalajina.

 


Kommentit