Merenneidon sipulisalaatti

Ainekset

 (4 annosta)
1/2 (n. 500 g) hunajameloni
1 ruukku jääsalaattia
1/2 (n. 200 g) kurkkua
6-7 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (Pirkka)
1/2 pkt (à125g) sinihomejuustoa (Pirkka)
1 dl paahdettua sipulia (Pirkka)
Kastike:

2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 1/2 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus mustapippuria

Ohje

 Kuori hunajameloni. Höylää juustohöylällä noin 1/3 hunajamelonia ohuiksi viipaleiksi koristelua varten. Kuutioi loppu meloni. Revi huuhdottu salaatti. Ripottele kuutioidut kurkut, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, melonikuutiot ja murennettu sinihomejuusto salaatin päälle. Koristele meloniviipalerullilla. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

 


Kommentit