Kinkkukastike

Ainekset

 2 Purjoa

2 rkl Margariinia

150 g Keittokinkkuviipaleita

2 dl Kevytranskankermaa

1 dl maitoa

2 ½ dl emmentaljuustoraastetta

1 mm rouhittua mustapippuria

2 puristettua valkosipulinkynttä

Ohje

 Halkaise purjot ja huuhtele hyvin. Viipaloi ohuiksi renkaiksi.

Sulata margariini paistinpannussa. Kääntele purjorenkaita rasvassa noin 5 min ajan, kunnes ovat pehmenneet.

Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Lisää purjosilpun joukkoon.

Lisää kattilaan ranskankerma ja maito sekä juustoraaste vähän kerrallaan perusteellisesti sekoittaen. Mausta pippurilla ja valkosipulilla.

Kuumenna hiljakseen, kunnes kastike on lämmennyt. Tarjoa heti.

 


Kommentit