Ankanmaksasalaatti

Ainekset

 2 kerää punaista tammenlehtisalaattia
1 salottisipuli, hienonnettuna
200 g keitettyjä vihreitä papuja tai vihreitä papuja tölkistä
2 rkl saksanpähkinäöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
pippuria
125 g ankanmaksaa (tölkistä)
1-2 rkl hienonnettuja tuoreita yrttejä (korianteria ja lehtipersiljaa)

Ohje

 Asettele huuhdotut, valutetut salaatinlehdet lautasille. Sirota päälle sipulisilppua ja levitä päälle vihreitä papuja. Sekoita keskenään öljy ja viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla. Pirskota kastiketta salaattiannoksille. Leikkaa ankanmaksasta kuumaan veteen kastetulla veitsellä ohuita viipaleita, 2 viipaletta/annos. Sirota annoksille yrttisilppua. Ohje on suunniteltu 4 ruokailijalle.

 


Kommentit