Vihreä tonnikalalasagne

Ainekset

 (6 annosta)

12 pastalevyä (tavallinen tai pinaatti)
2 prk (à 350 g) Diva yrttitomaattikastiketta
2 prk (à 200/ Pirkka tonnikalaa öljyssä
150 g)
2 ps (à 150 g) Pirkka emmental-mozzarella juustoraastetta
1 ps (250 g) Pirkka kasvissuikaleita
2 tl Pirkka juoksevaa hunajaa
2 tl Pirkka pizzamaustetta
1 tl Pirkka valkosipulipippuria
n. 1/2 tl suolaa
1 dl Pirkka mustia oliiveja viipaleina

Pinnalle: Pirkka pizzamaustetta

Ohje

 Voitele lasagnevuoka. Kuullota kasvissuikaleita öljytilkassa paistinpannussa ja mausta seos hunajalla, pizzamausteella, valkosipulipippurilla sekä suolalla. Levitä kolme lasagnelevyä vuoan pohjalle, lusikoi päälle pastakastiketta, lisää sitten ohut kerros kasvissuikaleita ja murentele päälle tonnikalaa. Ripottele päälle puoli pussia juustoraastetta. Tee vielä kaksi kerrosta samoin ja lado sitten viimeiset pastalevyt kanneksi, jotka peitetään lopulla pastakastikkeella sekä juustoraasteella. Koristele pinta oliiviviipaleilla ja ripauksella pizzamaustetta. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. Jos lasagne uhkaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla kypsymisen loppuvaiheessa. Anna lasagnen levähtää kymmenisen minuuttia ennen tarjoilua. Lisänä maistuvat salaatti ja vastapaistettu Pirkka-valkosipulipatonki.

 


Kommentit