Vegaaninen makaronilaatikko

Ainekset

2 dl makaronia
1 l vettä
1 rkl kasviöljyä
1 tl suolaa
1 kasvisliemikuutio
1 rkl pellavansiemenrouhetta
1 iso sipuli
½ dl kasvisöljyä
1 dl soijarouhetta
2 tl paprikajauhetta
1 tl basilikaa
1 tl valkopippuria
1 tl suolaa
1 dl soijajauhoa
½ dl perunajauhoa
1 rkl korppujauhoa

Ohje

Liota pellavansiemenrouheet yön yli 2 desilitrassa vettä. Sekoita pellavansiemenrouheeseen soijarouheet ja mausteet.
Laita kattilaan litra vettä ja lämmitä kiehuvaksi. Lisää suola, kasvisliemikuutio ja kasvisöljy ja sekoita. Lisää makaronit ja keitä noin 8 minuuttia. Siivilöi makaronit ja laita keitinliemi talteen. Sekoita 2 dl keitinlientä soijarouheisiin.
Kuori ja silppua sipuli. Paista sipulit pannulla kasviöljyssä. Sekoita soija-pellavansiemenrouhe pannulla sipulien kanssa ja paista jonkin aikaa sekoitellen. Lisää tarvittaessa makaronien keitinlientä.

 


Kommentit