Sitruunainen katkarapupasta

Ainekset

 (4 annosta)

300g (n.8kerää) Pirkka tagliatellea
1ps (à 400g) pieniä, kuorittuja katkarapuja
1/2 purjoa
1 rkl öljyä
1/2 sitruunan mehu
2 dl ruokakermaa
2 rkl ketsuppia
1 rkl kalafondia
ripaus chilipippuria
ripaus mustapippuria
n. 1/2 dl hienonnettua tilliä

Lisäksi: parmesaanijuustoraastetta

Ohje

 Sulata katkaravut ja valuta ne. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää sitruunan mehu, ruokakerma, ketsuppi, fondi ja mausteet. Keitä kastiketta muutaman minuutin ajan. Lisää katkaravut ja tilli. Kuumenna, mutta älä keitä (katkaravut sitkistyvät keitettäessä.) Sekoita kastike keitetyn tagliatellen joukkoon ja koristele tillillä. Tarjoa lisäksi parmesaanijuustoraastetta.

 


Kommentit