Rucola-tomaattipasta

Ainekset

 (3 annosta)

1 pkt (250 g) juustotäytteisiä ravioleja (Pirkka-tuorepasta)
1 iso sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
n. 100 g palvikinkkua
4 (n. 400 g) tomaattia
1 ruukku rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus chiliä

Pinnalle: parmesaanijuustoraastetta

Ohje

 Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi kinkku ja kuutioi tomaatit. Huuhdo ja valuta rucola hyvin ja leikkaa lehdet 2-3 osaan. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää joukkoon valkosipulinkynnet, kinkku ja tomaatit. Jatka kypsentämistä pari minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada pasta lämmitetyyn tarjoilukulhoon tai -vadille ja kaada kastike pastan päälle. Ripottele pinnalle rucola. Tarjoa lisäksi parmesaania.

 


Kommentit