Piccolo-kasvislasagne

Ainekset

 3 (200g) porkkanaa
50 g juuriselleriä
100 g (4 dl) purjoa
1 pieni punainen paprika
2 rkl Keiju Juoksevaa
2 rkl Sunnuntai-vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 prk (2 dl) Keiju-kasvirasvasekoitetta
2 dl (100g) juustoraastetta
½ tl suolaa
1/3 tl ruohittua mustapippuria
1 tl oreganoa
½ ps (200 g) Torino Lasagne Piccoloa

Vuoan voiteluun:
Keiju Juoksevaa

Pinnalle:
Juustoraastetta

Ohje

 1. Suikaloi porkkanat, selleri, purjo ja paprika.
2. Pehmitä kasviksia kattilassa Keiju Juoksevassa muutama minuutti. Sekoita joukoon vehnäjauhot, lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää kasvirasvasekoite, juustoraaste ja mausteet.
3. Voitele reilu 2 l:n uunivuoka Keiju Juoksevalla.
4. Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasossa 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

 


Kommentit