Pastaa ála Maria Kallio

Ainekset

 2 pieneksi pilkottua sipulia
pari pieneksi hakattua valkosipulin kynttä
parasta mahdollista oliiviöljyä paistamiseen
1/2 kesäkurpitsaa kuutioituna
250 g suikaloitua kylmäsavukirjolohta
1 dl kevyttä ranskankermaa
1 dl kevyttä valkoviiniä
karkeaksi rouhittua rosépippuria
pastaa

Ohje

 Kuullota kuumalla paistinpannulla sipulit ja valkosipulit läpikuultaviksi. Laita toiselle levylle kuumenemaan pastan keittovesi. Lisää sipulien joukkoon pieneksi paloiksi pilkottu kesäkurpitsa ja viipaloitu kirjolohi. Kypsennä hetken aikaa niin, että kesäkurpitsa jää rapeaksi. Laita pasta kiehuvaan veteen ja lisää paistinpannulle ranskankerma, valkoviini sekä rosépippuria. Hauduta kastiketta sillä aikaa, kun pasta kiehuu valmiiksi ja valmista ruoan seuraksi vihreää salaattia.

 


Kommentit