Makkarapasta

Ainekset

 (4 annosta)

1 pkt (250 g) Corleone ruistagliatellea
vettä
suolaa
öljyä

Makkarakastike:
300 g lenkkimakkaraa
1/2 ps (100 g) pakastettuja sipulikuutioita
1 rkl öljyä tai margariinia
1 prk (70 g) tomaattipyreetä
2 dl maitoa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
persiljaa

Lisäksi: parmesaaniraastetta

Ohje

 Poista makkarasta kuori ja leikkaa makkara ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannussa ja kiehauta siinä sipulisilppu. Lisää makkarasuikaleet ja tomaattipyree. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon maito ja anna kiehua hiljaa muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Hienonna pinnalle persiljaa. Keitä ruistagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan eli noin 4 minuuttia. Valuta ja tarjoa pasta makkarakastikkeen kanssa. Höystä annos pöydässä parmesaaniraasteella.

 


Kommentit