Luomucannelonit

Ainekset

 16 luomulasagnelevyä

Täyte:
300 g luomujauhelihaa
300 g luomupakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
1 tlk luomutomaattimurskaa
1 luomukasvisliemikuutio
150 g tuoreita luomusiitakesieniä pieninä paloina
1-2 rkl luomuyrttimausteita
2 tl luomumustapippuria
suolaa maun mukaan

Tomaattikastike:
2 prk luomutomaattimurskaa
3-4 luomukasvisliemikuutiota
2 tl luomusokeria
2-3 tl luomumustapippuria
suolaa maun mukaan

Pinnalle:
1-2 dl luomuemmentalia tai -tilsitiä raasteena

Ohje

 Esikeitä lasagnelevyjä viisi minuuttia.
Valmista täyte ruskistamalla jauheliha ja hauduttamalla sitä tomaattimurskan, liemikuution ja mausteiden kanssa 10-15 minuuttia.
Keitä myös tomaattikastike valmiiksi kaatamalla tomaattimurska liemikuutioiden ja mausteiden kanssa kattilaan. Keitä 10-15 minuuttia.
Levitä täytettä esikeitetyille lasagnelevyille.
Kääri levyt rullalle ja nosta voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin.
Kaada tomaattikastike päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Tarjoa luomuavomaankurkkujen kanssa.

 


Kommentit