Kala-vihannespasta

Ainekset

 (4 annosta)

1 sipuli
1 rs (150 g) ruskeita herkkusieniä
1 keltainen paprika
1 (400 g) kesäkurpitsa
1 rkl basilikanmakuista öljyä
1/2 prk (2,5dl) Diva paseerattua tomaattia
1 prk (185 g) tonnikalaa tai lohta
1 ps (180 g) katkarapuja
2 rkl kala- tai kasvisfondia
ripaus suolaa ja sitruunapippuria
tuoretta basilikaa

Lisäksi:
250 g (n. 7 dl) Diva simpukkapastaa (gnocchia)
2 l vettä
1 tl suolaa
1 rkl basilikanmakuista öljyä
parmesaaniraastetta

Ohje

 Lohko kuorittu sipuli, viipaloi herkkusienet, suikaloi paprika ja paloittele kesäkurpitsa. Kiehauta sipulit ja herkkusienet paistokasarissa öljyssä ja anna hautua hetken kannen alla. Lisää kasariin paprikat ja kesäkurpitsat. Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti ja mausta kastike. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon paloiteltu tonnikala ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna ja hienonna pinnalle basilikaa. Keitä simpukkapastaa pakkauksen ohjeen mukaan noin 9 minuuttia. Kaada vesi pois, sekoita pastan joukkoon ruokalusikallinen basilikanmakuista öljyä. Tarjoa kuuma pasta kastikkeen ja parmesaaniraasteen kanssa.

 


Kommentit