Balsamibroileri-kerrospasta

Ainekset

 (4 annosta)

1 ruukku rucolasalaattia
1 rs (n.350 g) marinoimattomia broilerin fileesuikaleita(Pirkka)
1 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
2 rkl balsamiviinietikkaa
300 g tagliatellea
2 rkl oliiviöljyä
1 rs (125 g) sinihomejuustoa (Pirkka)

Ohje

 Huuhdo ja valuta salaatti. Paloittele varret 2-3 osaan. Paista broilerisuikaleet parissa erässä kuumalla pannulla öljyssä käännellen. Mausta suolalla, vastajauhetulla pippurilla ja balsamiviinietikalla. Leikkaa sinihomejuusto ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Siivilöi nopeasti pastasta keitinvesi, kaada takaisin kattilaan ja mausta oliiviöljyllä. Lado puolet kuumasta pastasta, sinihomejuustoviipaleista, kuumennetuista broilerisuikaleista ja rucolasta kerroksittain lämmitettyyn, laakeaan tarjoilukulhoon. Tee lopuista aineksista uudet kerrokset, mutta jätä hiukan pastaa päälle. Mausta pippurilla. Peitä kulho kannella hetkeksi, jotta juusto pehmenee ainesten lämmössä ja maustaa pastaa.

 


Kommentit