Tapas-palat

Ainekset

 (20 annosta)

10 Pirkka Omega munaa
1 tlk (250 g) Pirkka-herkkusilliä
1 tlk (500 g) Pirkka-silakkarullia
1 tlk (490 g) Diva-kreikkalaisia mustia oliiveja, kivellisiä
1 tlk (330 g) Pirkka-cocktailkurkkuja
1 tlk (315 g) Pirkka-peperoneja
1 tlk (320 g) Pirkka-hillosipuleita
1 tlk (375 g) Pirkka fetajuustokuutioita öljymarinadissa
1 pkt (400 g) Pirkka-lihapyöryköitä
1 tuubi (275 g) Pirkka-hampurilaiskastiketta
1 rs Rico-kirsikkatomaatteja
1 tuore kurkku
Lisäksi 2 pkt Pirkka-esipaistettuja patonkeja

Ohje

 Keitä kananmunat koviksi (8 – 10 min). Kaada vesi pois ja anna jäähtyä kylmässä vedessä. Kuori ne, leikkaa isoiksi lohkoiksi ja asettele tarjolle lasikulhoon. Valuta säilykkeistä liemet. Pane valutetut säilykkeet, lihapullat ja huuhdotut kirsikkatomaatit tarjolle eri kokoisiin ja mallisiin laseihin ja lasikulhoihin. Pursota hampurilaiskastike tarjolle. Leikkaa kurkku reilunkokoisiksi suikaleiksi. Paista patongit juuri ennen tarjoamista ja leikkaa viipaleiksi. Hampurilaiskastike käy dippikastikkeeksi lihapyöryköille ja levitteeksi patongin päälle. Tarjoa tapakset alkupalana tai illanistujaisten naposteltavina.

 


Kommentit