Steran pizzaleivät

Ainekset

 Paahtoleipää (väh. 2 palaa/henkilö)

Tomaattia

Juustoa (raaste on helpointa)

Tonnikalaa

Ohje

 (sisältöä voi myös itse muuttaa tai jättää jotain kokonaan pois, jos on esim. allerginen jollekkin ainesosalle)

Uuni lämpiämään n.175-200 asteeseen. Paahtoleipäpalaset levitetään leivinpaperilla peitetylle uunipellile (muista jätää hieman väliä juuston sulamista varten – juusto pitää ainekset koossa leivän päällä). Leivänpalasille levitetään vähän margariinia, jotta leipä ei kuihvahtaisi uunissa.

Sen jälkeen leipäpalojen päälle levitetään tonnikalaa maun mukaan. (Liiallisuuksiin ei kannata mennä, koska liian täytetty” voi levähtää helposti). Tonnikalan päälle asetellaan 1-3 viipaletta tomaattia ja juusto(raaste) viimeisenä. Annetaan olla uunissa 5-15 min (kunnes juusto on sulanut)

Valmiisin leipäpaloihin ripotellaan oreganoa

 


Kommentit