Nuudeleita, katkarapuja ja kasviksia

Ainekset

 200 g nuudeleita

vettä

suolaa

2 rkl sesam-öljyä

2 salottisipulia hienonnettuna

pala chiliä hienonnettuna

pala inkivääriä hienonnettuna

2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna

2 dl lanttua tai retikkaa suikaleina

2 dl porkkanaa suikaleina

2 rkl soijaa

200 g kuorittuja jättikatkarapuja

1 dl hienonnettua korianteria

Ohje

 Keitä nuudelit kypsäksi kiehuvassa vedessä pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Valuta vesi pois ja jäähdytä.

Kypsennä salottisipuli, chili, inkivääri, valkosipulit ja juurekset sesam-öljyssä miedolla lämmöllä.

Mausta soija-kastikkeella ja lisää joukkoon kypsät nuudelit pienissä erissä.

Lisää lopuksi halkaistut ravunpyrstöt ja kuumenna.
Sekoita tuore hienonnettu korianteri joukkoon juuri ennen tarjoilua. 4 lopuksi halkaistut ravunpyrstöt ja kuumenna.
Sekoita tuore hienonnettu korianteri joukkoon juuri ennen tarjoilua.

 


Kommentit