Jauheliha-juustopasteijat

Ainekset

 (24 kpl)

500 g voitaikinaa

Täyte:
200 g jauhelihaa
1 iso sipuli
3 dl keitettyä riisiä(puuroutumatonta)
200 g Susiluola-kotijuustoa
2 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa

Ohje

 Ruskista jauheliha ja sipulisilppu voissa. Leikkaa kotijuusto pieniksi kuutioiksi. Lisää kotijuustokuutiot, riisi ja mausteet jauheliha-sipuliseoksen joukkoon ja sekoita.

Kauli voitaikina vajaan 1/2 cm paksuiseksi levyksi (45×30 cm). Leikkaa siitä taikinapyörällä neliöitä. Jaa täyte neliöille. Sivele reunat vedellä ja sulje neliöt. Voitele munalla. Paista pasteijoita 225 asteessa 10 – 12 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

 


Kommentit