Helpot pannupizzat

Ainekset

 1 ps (2 kpl) Pirkka pannupizzapohjia

Täyte-ehdotus 1:

(kahdelle pohjalle):

1 tlk (400 g) tomaattimurskaa

100 g pizzasuikaleita tai palvikinkkua suikaloituna

noin 50 g murennettua

sinihomejuustoa

1 tlk (227 g) ananasviipaleita

noin 2 tl oreganoa tai

pizzamaustetta

noin 4 kpl aurinkokuivatun tomaatin puolikasta

1 ps (150 g) emmental-mozzarella juustoraastetta

Täyte-ehdotus 2:

(kahdelle pohjalle):

1 tlk (400 g) tomaattimurskaa

1 ps (180 g) kuorittuja katkarapuja
1 tlk (250 g) simpukoita

noin 2 tl oreganoa tai pizzamaustetta

noin 4 kpl aurinkokuivatun tomaatin puolikasta

1 ps (150 g) emmental-mozzarella juustoraastetta

Ohje

 Pane tyhjä uunipelti uunin toiseksi ylimmälle tasolle ja lämmitä uuni 250-asteiseksi. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä. Ota pizzapohjat pakkauksesta. Valuta tomaattimurska siivilässä ja levitä pizzapohjille. Levitä tomaattimurskan päälle kinkkusuikaleet, sinihomejuustomuru ja paloitellut ananasviipaleet tai sulatetut, valutetut katkaravut ja simpukat. Ripottele pinnalle täytteiden päälle muutama kuivattu tomaatti hienonnettuna, oreganoa ja juustoraastetta. Ota kuuma pelti uunista ja nosta täytetyt pizzat pellille leivinpaperin päälle. Paista pizzoja noin 8 minuuttia, kunnes juusto on kunnolla sulanut ja reunat saaneet väriä.

Huom! Paistoaika saattaa vähän vaihdella eri uuneissa.ja nosta täytetyt pizzat pellille leivinpaperin päälle. Paista pizzoja noin 8 minuuttia, kunnes juusto on kunnolla sulanut ja reunat saaneet väriä.

Huom! Paistoaika saattaa vähän vaihdella eri uuneissa.

 


Kommentit