Hapankorppurullat

Ainekset

 9 kpl (1 pakkaus, 175 g) hapankorppuja

3 1/2 dl lihalientä

Täyte:

150 g kylmäsavuporoa tai palvikinkkua

1 dl hienonnettua persiljaa

1/4 tl mustapippuria

1 tl paprikajauhetta

1 rkl sinappia

1 prk Valio Gourmetta Kermarahkaa

1 dl Valio Kuohukermaa

Ohje

 Asettele hapankorput sileä puoli alaspäin työlaudalle. Sivele korput lihaliemellä ja anna vetäytyä. Valmista täyte. Yhdistä kaikki ainekset keskenään. Lisää viimeisenä kerma vaahdotettuna. Levitä täytettä hapankorpuille ja kääri rulliksi. Aseta rullat tiiviiseen riviin, jotta ne pysyvät kiinni. Kääri rullat yksitellen kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Leikkaa rullat 3-4 cm:n viipaleiksi. Tarjoa kahvipöydässä tai salaatin kanssa.atin kanssa.

 


Kommentit