Buffet-pöydän juustotarjoilu

Ainekset

 (20 hengelle)

600 g Aura Goldia
600 g Charme Brietä
600 g Turunmaata TAI Luostaria
2 (à n. 450 g) Valio Fontal Klassikkoa
2 (à n. 300 g) Valio Kippari -kermajuustoa
3 prk (à 200 g) Hovi Valkosipulia
5 – 6 kpt (à n. 220 g) Valio Juustoleipää

Ohje

Tarjoa juustot omilta tarjoiluvadeiltaan, esim. isoilta lautasilta. Voit halutessasi paloitella Turunmaan tai Luostarin sopivan kokoisiksi, n. 1,5 x 1,5 cm:n kuutioiksi ja Valio Fontal Klassikon tangoiksi. Leikkaa pyöreä Valio Kippari -kermajuusto kapeiksi sektoreiksi ja kokoa juusto alkuperäiseen muotoonsa tarjolle. Notkista Hovi Valkosipuli kulhossa ja sekoita halutessasi sen joukkoon hienonnettuja yrttejä tai persiljaa. Pane Hovi-juusto tarjolle kauniiseen kulhoon. Leikkaa Valio Juustoleipä kolmioiksi ja asettele ne matalalle vadille. Valio Juustoleipä kolmioiksi ja asettele ne matalalle vadille.

 


Kommentit