Basilikanyytit

Ainekset

 (4 annosta )

4 filotaikinalevyä

Täyte:

100 g Valio fetaa

2 dl (100g) Valio mozzarella -raastetta

4 rkl pestokastiketta

1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa

Tarjoiluun:

rucolasalaattia

kirsikkatomaatteja

balsamietikkaa

oliiviöljyä

mustapippuria

suolaa

Ohje

 Hienonna feta haarukalla. Yhdistä juustot ja mausta pestokastikkeella ja tuoreella basilikalla. Taita filotaikinalevyt kolminkertaisiksi, jaa niille täyte ja sulje nyyteiksi. Paista 200 asteessa noin 5 min. Tarjoa rucolasalaatin ja halkaistujen kirsikkatomaattien kanssa. Pirskota salaatinlehdille ja tomaateille hiukan balsamietikkaa ja oliiviöljyä sekä mausta rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

 


Kommentit