Tulinen Meksikolaispaistos

Ainekset

 ( 6 ANNOSTA)

1 pkt Lehtitaikinaa (500g)

200 g Jauhelihaa

1 kpl Sipulia

1 rkl Bertolli Classico -oliiviöljyä

1 kpl Kesäkurpitsaa

1 kpl Chilipaprikaa

0,5 kpl Punaista paprikaa

0,5 kpl Vihreää paprikaa

1 prk Ananasta paloina (140/227g)

3 rkl Tomaattisosetta

0,5 rkl Soijakastiketta

1 tl Mustapippuria rouhittuna

1 tl Rakuunaa

170 g Crème Bonjour Valkosipulia

Ohje

 Kauli taikina ohueksi levyksi. Leikkaa taikinasta uunivuoan kokoinen pala ja levitä se voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Jätä loput taikinasta sivuun koristeristikoiden tekemistä varten. Paista pohjaa 225 °C:n lämpötilassa noin 10 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli paistinpannulla öljyssä. Paloittele kasvikset ja lisää ne pannulle. Sekoita joukkoon mausteet ja Crème Bonjour. Anna täytteen vähän jääähtyä ja levitä se puolikypsän pohjan päälle. Tee lopputaikinasta koristeristik ot paistoksen päälle ja paista 225 °C:n lämpötilassa vielä 20 minuuttia. Tarjoa paistos raikkaan salaatin kanssa. ne pannulle. Sekoita joukkoon mausteet ja Crème Bonjour. Anna täytteen vähän jääähtyä ja levitä se puolikypsän pohjan päälle. Tee lopputaikinasta koristeristik ot paistoksen päälle ja paista 225 °C:n lämpötilassa vielä 20 minuuttia. Tarjoa paistos raikkaan salaatin kanssa.

 


Kommentit