Pippuroitu pihvi ja kermainen Guinness-kastike

Ainekset

 tölkki Guinnessia
2 murskattua valkosipulinkynttä
3-4 timjaminoksaa
4 kpl sisäfilepihviä
murskattuja pippureita
öljyä paistamiseen
50g sinihomejuustoa
1,5dl kuohukermaa
1tl sokeria

Ohje

 Kaada Guinness laakeaan astiaan ja lisää joukkoon valkosipuli ja timjaminoksat. Painele pippurit pihvien pintaan ja laita maustumaan Guinnessiin. Peitä ja laita kylmään tunniksi ja käännä välillä kerran. Ota pihvit marinadista, valuta ja kuivaa hyvin. Mausta halutessa vielä pippurilla.Kypsennä pihvit pannulla
haluttuun kypsyyteen, siirrä vadille ja pidä lämpimänä. Lisää pannulle 2dl marinadia ja keitä kokoon kunnes jäljellä on noin puolet Lisää juusto, kerma ja sokeri. Sekoita tasaiseksi ja keitä sopivan paksuiseksi. Siivilöi ja tarkista maku.

 


Kommentit