Lammaskebabit

Ainekset

 4-5 annosta (35-40 kpl)
2 viipaletta vaaleaa leipää (1 dl muruina)
1 prk (2 dl) Valio kermaviiliä
1 sipuli
1/2 prk (à 180 g) Valio fetajuustoa
500 g lampaan paistijauhelihaa
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2 tl kuivattua minttua
(1-3 valkosipulin kynttä)

Ohje

 Raasta tai murenna leipäviipaleet ja sekoita kermaviiliin. Hienonna sipuli. Murenna fetajuusto haarukalla. Yhdistä kaikki aineet. Sekoita tasaiseksi. Pyöritä taikinasta pyöryköitä tai muotoile vartaiksi puisten, kylmässä vedessä liotettujen grillitikkujen ympärille. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa n. 20 min. Voit myös tehdä taikinasta pihvejä. Pihvit voi paistaa myös esim. muurikkapannulla.

VINKKI Voit korvata lampaanlihan naudanlihalla.

 


Kommentit