Laab

Ainekset

 (Mausteista lihaa mintunlehtien kera)
1 1/2 kkp naudan jauhelihaa tai suikaloitua naudanlihaa
2 valkosipulin kynttä hiennonnettuina
1 rkl punaista sipulia hienonnettuna
1 tl korianterijauhetta
1 tl chilipippurijauhetta (tai1 chilipippurin palko hienonnettuna)
1 rkl purjosipulia hienonnettuna
10 mintunlehteä
2 rkl sitruunanmehua
1 tl suolaa
(1 rkl fish saucea)

Ohje

 Kypsennä jauheliha miedolla lämmöllä. Jos käytät suikalelihaa, lisää kypsennysvaiheessa öljyä.

Survo valkosipuli ja punainen sipuli (sekä chilipippurin palot) ja lisää lihaseokseen.
Mausta korianterijauheella, chilipippurijauheella, purjosipulilla, sitruunanmehulla ja suolalla. Tarkista maku.

 


Kommentit