Etanaruukku

Ainekset

 24 kpl etanoita, tölkistä
75 g voita
1 keskikokoinen sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tomaatti
100 g tuoreita herkkusieniä
suolaa, valkopippuria
2 dl kermaa
50 g juustoraasteetta
nippu persiljaa

Ohje

 Silppua sipuli, valkosipuli ja tomaatti. Viipaloi herkkusienet. Kuumenna kattilassa voi, kuullota siinä sipulit. Lisää silputtu tomaatti ja herkkusienet. Kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää etanat, kerma ja juustoraaste. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja silppua valmiiseen muhennokseen persiljaa. Jaa muhennos 4 ruukkuun. Tarjoa lisänä patonkia tai muuta rapeakuorista vaaleaa leipää. Ohje on suunniteltu 4 ruokailijalle.

 


Kommentit