Erämiehen riistakäristys

Ainekset

 (4 annosta)

300 G Poronlihaa

2 RKL Milda-margariinia (1 rkl=15 g)

1 KPL Sipulia

2 KPL Porkkanaa

200 G Tuoreita herkkusieniä

1 KPL Kesäkurpitsaa

2,5 DL Vettä

2 RKL Touch of Taste Riista-Kantarellifondia

1,5 DL Punaviiniä

1 RKL Soijakastiketta

1 TL Timjamia

Ohje

 Ruskista käristykseen sopiva poronliha margariinissa paistokasarissa. Hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkanat. Huuhtele ja viipaloi herkkusienet. Paloittele pieni kesäkurpitsa (noin 200 g). Lisää lihan joukkoon sipuli, porkkanat, vesi, fondi, viini ja soija. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää herkkusienet, kesäkurpitsat ja timjami. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarkista mausteet. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Tarjoa käristys perunasoseen kanssa.

 


Kommentit