Mariannen suklaakakku

Ainekset

 (25-30 palaa)

2 munaa
2 1/2 dl sokeria
1 dl maitoa
1/2 dl kuohukermaa
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja
150 g voita

Kuorrutus:
1 1/2 dl Kuohukermaa
90 g (1 pussi) Marianne-karamelleja

Ohje

 Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä maito ja kerma. Sekoita kaakaojauhe, leivinjauhe ja vehnäjauhot keskenään. Sulata ja jäähdytä voi. Lisää munavaahtoon jauhoseos, kermamaito ja voi. Kaada taikina pitkään 1,5 l:n voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 min. Kumoa hieman jäähtyneenä ja anna vetäytyä seuraavaan päivään. Valmista kuorrutus. Hienonna Mariannet monitoimikoneessa tai tehosekoittajassa. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele kakunkoristeilla. Paista 225 asteessa 15 – 20 min uunin alimmalla tasolla.

 


Kommentit