Hunajakakku

Ainekset

 6 kananmunaa
18 ruokalusikallista öljyä
18 ruokalusikallista jauhoja
18 ruokalusikallista sokeria
2 ruokalusikallista hunajaa
1 teelusikallinen soodaa
1 raastettu sitruuna

Ohje

 Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen ja voitele vuoka
Vaahdota keltuaiset sokerin kanssa.
Lisää öljy, hunaja ja raastettu sitruunan kuori koko ajan vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.
Sekoita puuhaarukalla.
Lisää lopuksi kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset puuhaarukalla varovasti sekoittaen.
Kaada voideltuun vuokaan.
Anna paistua uunin keskiosassa noin 1 tunti.
Tarkista kakun kypsyys raa´alla spagetilla. Jos taikina ei tartu spagettiin, kakku on kypsä.
Jos näyttää, että kakku tummuu paiston aikana liikaa, voit peittää kakun leivinpaperilla.

 


Kommentit